Овен  Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това

...
Овен  Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това
Коментари Харесай

Дневен хороскоп! Страшно странен ден за повечето! Някои получат изненади, други неочакван възход, но нервите на

Овен 
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари, написа lamqta.com. 

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прелестен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сърпрайзи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, елементарно може да разберете по какъв начин ще се чувствате, когато започнете да получавате това, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от дарове и знаци на внимание. Проявете признателност и помислете, с какво може да зарадвате своя сътрудник в отговор.
 

Близнаци

Емоциите Ви претърпяват крах, а обстановката става все по-сложна, задълбочаваща се, и до някаква степен трагична. Но по какъв начин бихте се чувствали и Вие, в случай че някой прекомерно доста Ви притиска, с цел да измъкне от Вас най-малко някоя дума за нещо, а Вие чудесно знаете, че това няма да стане? От друга страна в този момент е доста елементарно човек да Ви предразположи на диалог. Ако попаднете на подобаващите слушатели, най-хубавото решение е да говорите. Разкажете за това, което Ви вълнува.
 

Рак

Денят надали ще премине без разочарования, само че за това няма кого да обвинявате. Просто се разрушават илюзии, които сте поддържали дълго и усърдно. В подобен ден ще е мъчно да се концентрирайте върху работа, защото страстите ще са прекалено много, а и мощни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са прекомерно съществени, тъй че е добре да се въоръжите със здрав разсъдък, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, само че я търсите не тъкмо там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и умен съвет, и действителна помощ.
 

Лъв

Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.
 

Дева

Именно Вие сте този човек, с който може самоуверено да се споделят секрети. Никога не бихте ги споделили с други хора, които не са отдадени в тази загадка. И в случай че смятате, че не би трябвало да се приказва за нея на който и да било, нищо няма да споменете, колкото и да Ви се желае. Днес, когато ще бъдете изправени пред избор, дали да разкажете на някого детайлности, които сте научили като загадка, или да запазите тази загадка, с цел да не се разкрие, ще вземете безусловно вярно решение.
 

Везни

Този ден във всяко отношение е по-добър и по-лек от предходния. Вашите триумфи са обилни, успехите - значими, а достиженията - забележителни. Най-приятната специфичност на този ден е извънредно удобната атмосфера, която ще Ви подари с чувство за лекост и убеденост в себе си и личното бъдеще. Днес сте прекомерно привлекателни и компанията Ви е мечтана от най-различни хора. Разчитайте на интуицията си: тя ще Ви покаже, на кого какъв брой може да се доверите. Възможно е начало на буен разказ, който скоро ще промени живота Ви.
 

Скорпион

Нужен Ви е проект, а нужните хрумвания просто не идват в главата Ви. Не се паникьосвайте и повикайте на помощ специалистите в тази област - някой от Вашите другари, който е също толкоз целенасочен и находчив, както и Вие. Една глава – добре, само че две - още по-добре! Той ще добави в общата картина линии, над които дори и не сте се замисляли, а това от своя страна ще даде подтик на Вашите лични мисли. Бъдете подготвени да му се отплатите с не по-малко значима услуга.
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!
 

Козирог

Вашият обичан човек през днешния ден ще бъде извънредно безконтролен. Дори и да Ви е дал почтена дума, че ще направи нещо. Няма да го направи - не се и надявайте. И освен това няма да има и грам предумисъл: една досадна заплеснатост и забраванство. Ще се наложи да поемете всички тежести на собствен тил...
 

Водолей

Настроението Ви не може да бъде наречено градивно. По неразбираеми аргументи сте подготвени по-голямата част от времето си да посветите не на някаква потребна активност, а в търсене на виновника за Вашите остарели и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на някогашния си шеф, да изкажете претенциите си към сътрудниците, както и да извършите просрочен „ анализ ” на човек, с който в миналото сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте в близост. И помнете, че когато с мислите и възприятията си се намирате в предишното, сегашното просто минава около Вас.
 

Риби

Днес е ден за нетрадиционни занимания, даже за нетрадиционно лечение. В храната ви би трябвало да участват морски артикули или такива, които съдържат йод. Бъдете деликатни, когато боравите с остри и режещи предмети.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР